Stichting de Zon

Steun ons, uw hulp is zo belangrijk!
7 Juni 2017
Stichting de Zon is een kleine stichting: we hebben geen directeur met een dik salaris, geen duur pand, geen marketing bureau. Wat we wel hebben zijn professionele spelers, enthousiasme en een grote liefde voor onze producties en ons publiek.
Wat we nodig hebben, hoe banaal ook, is geld. Hiermee kunnen we prachtige momenten creëren samen met ons bijzondere publiek.
We hebben 3 standaard manieren om ons te helpen:

A. Word donateur en kies zelf hoeveel je per maand aan de stichting wilt geven.
Je krijgt van ons een set mooie aanzicht kaarten.

B. Sponsor een voorstelling. Dit kost € 750,-- en is een mooi idee als kerstcadeau voor uw bedrijf (we hebben een ANBI status). Wij zorgen dat uw bedrijf, sportvereniging en leesclub aandacht krijgt binnen de organisatie waar we gaan spelen. U mag natuurlijk zelf komen kijken en u krijgt van ons alle informatie over waar en hoe uw geld besteed is. We zoeken samen naar een project dat redelijk dicht bij u in de buurt is.

C. Kom met ons praten. We hebben veel ideeën hoe we een mooi samenwerkingsproject kunnen aangaan. We dromen van een grote sponsor waardoor wij de vrijheid krijgen om overal muziek- en theaterprojecten voor mensen met een grote zorgbehoefte te realiseren.

Neem contact met ons op als u ons wilt helpen stichtingdezon@home.nl

Ga voor meer info naar onderstaande link

» Ga naar de link
Contactgegevens
Stichting de Zon
Keizershof 505
5403 BE Uden