03 mei, 14:16
Nieuws

Een van de duurste villa's van Nederland staat nu te koop in Uden

In Uden staat een opvallend optrekje te koop: een villa aan de Heinsbergenstraat wordt aangeboden voor maar liefst 11 miljoen euro. Daarmee is het huis in één klap een van de duurste woningen die in Nederland te koop staat. Het is het oude huis van vastgoedhandelaar Roger Lips.

Om precies te zijn: maar twee villa’s staan momenteel voor meer geld te koop op de huizenwebsite Funda. De villa moet die derde plaats delen met een penthouse op de Dam in Amsterdam - overigens ook geen vervelend huis om in te wonen.

'Internationale allure'
Het pand in Uden wordt sinds 1 mei aangeboden. Volgens de omschrijving van de makelaar gaat het om een van de meest prestigieuze en grootste villa's’ van de provincie. “Hier vindt u internationale allure, want panden als deze vindt u doorgaans alleen aan de Côte d'Azur of bijvoorbeeld in Miami”, schrijft de makelaar.

In het kader van privacy zijn verdere details schaars, maar van de totale oppervlakte van 1600 vierkante meter wordt in elk geval kundig gebruik gemaakt. Het pand bevat onder meer een binnen- en buitenzwembad, bioscoop, wijnkelder, parkeergarage en meerdere hobby- en slaapkamers. Maar goed, daar betaal je dus ook voor.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »