28 mei, 10:17
2018
Nieuws

Stormvogels met slecht gevoel nacompetitie in, sterk slotakkoord Vitesse

Het wordt nog een hele klus om in de derde klasse te blijven want afgelopen zondag werd Stormvogels op bezoek bij DAW uit Schaijk met name in de tweede helft gedeclasseerd en verloor maar liefst met 5-0. Niet de meest ideale uitslag om de nacompetitie met vertrouwen tegemoet te zien. Hierin zullen de mannen uit Siebengewald in ieder geval uit een ander vaatje moeten tappen dan de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen.

Bekijk hier de foto’s >>>>

Vitesse kende een sterk slotakkoord van de competitie want op bezoek bij het veel sterker geachte Volkel werd met 1-3 een verdiende zege geboekt. Gijs Giebels scoorde voor rust en koud uit de kleedkamer maakte Thymo Zeelen er 0-2 van. Volkel deed wel wat terug maar een treffer bleef alsnog uit. Niek Hendriks bracht de stand naar 0-3 en was het over en uit. De eretreffer kwam op naam van jeugdige debutant Bodie Jilissen die de 1-3 eindstand binnen kopte.

SLAGER DE BEST
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Stormvogels met slecht gevoel nacompetitie in, sterk slotakkoord Vitesse verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »